Om oss

Om lekogbarn

Lekogbarn.no er en lekebutikk med nøye utvalgte leker av høy kvalitet. I tillegg til lekebutikken har vi bygget en plattform for foreldre og foresatte. Her publiserer vi blogginnlegg som dreier seg om barns utvikling og oppvekst. Vi er tilknyttet kompetente pedagoger som bidrar til faglig kvalitet.

Lekebutikk

Vi gir deg tips om de beste lekene, hobbyproduktene og utstyr til barn!

I lekebutikken vår på Lekogbarn.no, selger vi leker med høy kvalitet fra anerkjente merker. For oss skal en god leke både være morsom og utfordrende, samtidig som den er helt trygg for barnet.

gjenbrukseskerGjenbruk

Vi bryr oss om miljøet. Derfor fokuserer vi på leker av høy kvalitet som varer lenge. Når vi sender pakker bruker vi gjerne en eske som er brukt tidligere. Pakkene kommer trygt og raskt frem.

Blogg

Bloggen på lekogbarn.no konsentrerer seg om livet med barn og barnets utvikling. Vi skriver om pedagogikk, hvordan barn utvikler seg, og om fenomener som er viktige for barn og sentrale deler av barndommen. Vi ser på barn som kompetente, og synes barndommen er verdifull i seg selv. Det er viktig for oss at vi ikke alltid tenker på hva barn skal bli, men hva de er her og nå.

Daglig leder

Marius Heimen

Marius er styrer i Lykketrollet barnehager. Han har utdannelse som barnehagelærer og en mastergrad i barnehagepedagogikk. Han har over femten års erfaring fra barnehagebransjen, både som pedagogisk leder og styrer. Han har skrevet flere artikler og er medforfatter i bøkene Barnehagelæreren som politisk aktør og Hverdagsøyeblikkets dirrende kraft – posthumane teorier i barnehagen. I tillegg har han skrevet bokanmeldelser av fagbøker tilknyttet barnehagefeltet.