Dukke med myk kropp – Lilas – Djeco

kr 659.00 inkl. Mva

Beskrivelse

Dukke med myk kropp fra Djecos dukkekolleksjon Pomea. Dette er Lilas, en nydelig dukke med store blå øyne. Den er kledt i rosa pysjamas og kyse.

I den nye dukkekolleksjonen Pomea fra Djeco, finner du dukker med myke kropper i en størrelse (32 cm) som passer perfekt i små barnearmer. Enkle å kle på er de også, selv for små, tidvis litt klumsete hender: Klærne sitter nemlig ekstra løst, og lukkes med borrelås. Kolleksjonen består også av et stort utvalg av detaljrike klær og tilbehør i både livlige farger og pastellfarger, tegnet av Tinou Le Joly Sénoville, en stylist og designer hvis poetiske verden har inspirert Pomea-kolleksjonen.

Pomea-dukkenes størrelse og lette vekt gjør at de passer barn fra 18 måneder helt perfekt. Myk dukke med øyne som lukkes når dukken legges ned, og kroppen er myk og fleksibel. Disse dukkene kan sitte akkurat som en ordentlig baby, og hodet kan snus fra venstre til høyre. Ansiktet, armene og benene er laget av veldig myk vinyl som er behagelig å ta på. Dukkene har en nøytral duft, og de er fylt med resirkulert fiber. Dukkene kan vaskes i vaskemaskin på 30 grader. Kommer i FSC-sertifisert emballasje uten plast.

  • Alder: Fra 1 år
  • Mål: 32 cm

(Til dukker og dukketilbehør.)

 

Du liker kanskje også…